[TRC] - Exalted

Session 6

Rise Of The Mask

Sessionen startede med at Glenn gik ned og placeret hovedet af “Blood Shark” Lt. hoved på en pæl midt på deres gårdsplads of råbte at alle leder af “Blood Sharks” ville lide samme skæbne og dette gjorde de trak våben og at Glenn forsvandt i en støv sky og nogen få øjeblikke senere blev hovedet af deres leder revet af og Glenn blev til en skygge og forsvandt med hans hoved.

Begrævlsen af ~ Dead ~ Diamond Star og ~ Dead ~ Moissanite Star blev en stille stund og Demetri Coldborn mødte op med 2 urner får at få udleveret der aske.
Star Butterfly kommer over til os og stak Demetri Coldborn en syngend lusing og “råbte at det var vores skyld hun døde og at det også var den møgso til ”/characters/era-tuuli" class=“wiki-content-link”>Era Tuuli skyld.
Cent the Cold blev også passede op af Dusk Tyrant der prøvede at hyre ham men hurtigt fandt udad der ikke var stemning for dette.

imellem tiden Dewo Runeli til opgave af Eradius Gronnos at søge en ny lære mester som måske ville kunne hjælpe ham videre i hans oplæring så han skulle opsøge Era Tuuli da hun havde lært hendes egen vej til magiens brug.
dette var dog svære end som så for Dewo Runeli kunne godt krydse vinden om Era Tuuli’s tårn men kunne ikke finde nogen dør blev han enig med sig selv om han ville finde hende ude i byen.

Alfgeir og Demetri Coldborn var trætte af at blive skubbet til af de forskelige bander og derfor blev de enige om at at lave en bande selv [[:alfgeir | Alfgeir’s] tilgang er dog lidt mere blød end Demetri Coldborn og de fik hurtigt overtalt Cent the Cold da han kunne få lov til at være deres enforcer så de stiftede Stars of Midnight.

Alfgeir lavede maskerne af det brændte træ fra ~ Dead ~ Diamond Star’s hus som et minde om hende.

vi mødtes op på Harkons corner som havde lukket med Demetri Coldborn “fandt” udad døren ikke var låset så grupen gik ind med deres masker på hvilket skæmte serverings pigen lidt og vi fortalthende at vi var en ny bande der nu ville overtage for “Blood Sharks”


2 solar xp (total of 13 solar xp)
5 normal xp (total of 30 normal xp)

Comments

adolmius

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.